Inadvertent Booty - Daddy Or Garwood?

Lätt hänt

Ja det är lätt hänt att man råkar tappa sin mobil eller att den på något sätt går sönder och behöver lagas. Tror dom flesta har haft en trasig iphone och det är ju inte så konstigt. Men det som är bra är det att man kan fixa det, man kan lämna in den på lagning så att det kan bli bra igen och man kan använda den igen.
För så är det i alla fall för mig att jag inte gärna byter mobil, jag tycker om att ha den jag har så jag lagar gärna om det går. Det är i alla fall något som jag börjar med att försöka få den att fungera igen. Sen om det inte skulle fungera ja men då får man ju skaffa sig en ny o det så skulle behövas.

Bra att kolla om det går att fixa först

Ja det är ju toppen om man först innan man går och köper en ny, att man kollar och ser modet går att laga. Då kan man spara en hel del och det är bra att kunna använda det man redan har innan man skaffar sig något nytt.
Det är ju ett måste idag att ha en fungerande mobil som gör sitt, för nu är det ju mer än bara en telefon, det är ett redskap som man använder till så mycket. Det är ens dator ens kamera ens bok ens anteckning bok ens kalender och mycket mycket mer.
Så man förstår att det är lättare att något av alla dessa funktioner går sönder men man inser också vilken av att ha en bra och fungerande mobil när den gör så mycket och hjälper oss med så mycket i vardagen att vi blir ute handikappade utan den. Och då är det ju så bra att man kan fixa den.