Inadvertent Booty - Daddy Or Garwood?

Fint med dekorationsmålning

Det är så fint att göra en fin dekorationsmålning i hemmet eller i trapphuset tycker jag, det ger sån härlig känsla och det blir så fint och det är något som man känner är det som man vill ha och som man mår bra av att se på. Det gör att det blir mer liv i hemmet och att det blir som ett konstverk som man har på väggen. Det är något som fler borde skaffa tycker jag för det gör så mycket för inredningen tycker jag. Jag skulle gärna vilja skaffa en och det är något som jag tror skulle vara väldigt kul att göra själv. Att få tänka ut och få prova sig fram vad det är som man vill göra och som man vill måla.

Hitta det som man tycker är fint

Ja det gäller att hitta det som man tycker är fint och att man får det att bli så som man vill och önskar ja det är verkligen något som man kan göra och som man känner är det som man vill förgylla sitt hem med. Det underlättar och gör att det blir bättre och finare och man kan då trivas ännu bättre. Så det tycker jag är viktigt, att man gör om hemma så att det blir så fint som man vill och som man känner att man mår bra av att ha det. Och det är ju såklart olika från person till person så det gäller att hitta det som man själv tycker är bra och fint och som man kommer att kunna njuta av och som kommer att göra att det blir så mycket bättre. Ja det gäller att man kollar upp det och ser till att man får det att bli så som man har tänkt sig. 
För man mår bra av att ha det fint hemma.